Black Shark 3

5G Gaming Trigger On

Ultimativni 5G gaming telefon

Master Trigger tipke
Master Touch 3.0

270Hz brzina
otkrivanja dodira

7.1” 2k+
sveobuhvatni zaslon

Velika brzina osvježavanja
od 90Hz MEMC tehnologija

Qualcomm Snapdragon 865
LPDDR5 + UFS 3.0

SA+NSA 5G
Wi-Fi 6

Tekući sustav
"sendvič" hlađenja

Hiper-brzo punjenje od 65 W
Dvostruka baterija od 5000 mAh

Simetrični dizajn

Kontrola u radijusu od 360°

Telefon bolje leži u ruci i omogućuje lakšu kontrolu uz pomoć dva romboidna izbočenja na leđima što poboljšava način na koji se rukuje telefonom bez obzira na to kako igrate. Simetričan i ravan, Black Shark 3 Pro pruža osjećaj ravnoteže za još bolju kontrolu.

Master Trigger tipke

Budite majstor kontrole

Pravila igre upravo su se promijenila zahvaljujući mehaničkim okidačima na modelu Black Shark 3 Pro. Ovaj klasični dizajn omogućuje vam stvarno pritiskanje gumba tijekom snimanja, dok uz zadovoljstvo puštanja gumba imate i preciznu kontrolu pucanja koja simulira osjećaj povlačenja pravog okidača. Tipka duga 21 mm zakrivljenog dizajna olakšat će vam pucanje iz poluautomatske puške nekoliko sati.

Master Touch 3.0

Ostvarite kontrolu pomoću pritiska

Master Touch 3.0 zadaje dvostruki udarac uz pomoć dvije dodatne funkcionalne zone s površinom tlaka većom od 48%. Master Touch vam omogućuje da postavite personaliziranu zonu dodira, olakšavajući pokretanje aktivnosti na ekranu jednim dodirom palca. Zahvaljujući dvostrukom broju senzora, Black Shark 3 Pro daje precizan odgovor na kontrolne zone osjetljive na pritisak čak i na rubovima zaslona, ​​što vam omogućuje da se spustite niz padinu i pucate poput profesionalca.

Brzina detekcije dodira od 270Hz

Uređaj s najkraćim kašnjenjem dodira na svijetu u Vašoj ruci

Iskusite najkraće kašnjenje dodira na svijetu od samo 24 ms, što rezultira zapanjujuće brzom akcijom koja se odvija 30% brže. Trčite u zaslon, idite u napad, koristite krajnju sposobnost! Bez obzira koliko se ludo pomiču prsti, možete biti sigurni da će vas, s frekvencijom od 270 Hz, Black Shark 3 Pro pratiti sa samo 24 ms kašnjenja.

Linearni motor X ose

Nemojte samo pucati, osjetite pucanj

Iskusite u potpunosti taktilno iskustvo linearnog motora X osi. Osjetite kako se igra obraća vibracijama koje šalje kroz prste dok istražujete i komunicirate sa svijetom svoje igre.

Qualcomm Snapdragon 865

Aktivno 5G igranje

Zahvaljujući najnaprednijoj mobilnoj platformi, Qualcomm Snapdragon 865, model Black Shark 3 Pro predstavlja potpuno novu generaciju brzih i inteligentnih uređaja. 25% brži CPU, GPU i 100% nadograđeni 5G sustav pružaju izvanredno iskustvo tijekom igranja, streaminga, pretraživanja i drugih aktivnosti. Peta generacija AI Engine poznata je po svojoj ekstremnoj obradi neuronske slike i korištenju računala koje cjelokupno 5G iskustvo igranja podiže na sljedeću razinu.

12GB maksimalne RAM memorije

256GB maksimum SSD memorije

LPDDR5 RAM sljedeće generacije

UFS 3.0 fleš memorija

Tekući sustav „sendvič“ hlađenja

Revolucija da se smrzneš

Borite se bolje nego ikad vrućinom svojih najžešćih borbi. Sustav tekućeg hlađenja 4. generacije, koji je razvio Black Shark, dizajniran je u obliku revolucionarne "sendvič" strukture. SoC, WIFI čipset, 5G modem, krug za punjenje i ostale grijane komponente smješteni su na obje strane glavne ploče. Jezgra procesora uokvirena je dvjema izuzetno dugim cijevima za hlađenje tekućinom, koje su u izravnom kontaktu s aktivnim komponentama s obje strane, zbog čega je površina hlađenja 100% veća i poboljšana je ukupna učinkovitost hlađenja za 50%.

Termo grafitna ploča

Zaštita od legure bakra

Cijev za hlađenje tekućinom

Cijev za hlađenje tekućinom

Zaštita od legure bakra

LPDDR5 + UFS 3.0

Isprobajte nove igre prije svojih prijatelja s UFS 3.0 RAM-om i LPDDR5 ROM-om, koji prenose podatke najvećom brzinom dostupnom u svijetu mobilnih uređaja. LPDDR5 se može pohvaliti ogromnim povećanjem brzine od 50% u odnosu na LPDDR 4X, zbog čega su postupci instaliranja i učitavanja kraći nego ikada ranije.


Hiper-brzo punjenje od 65W

Dvostruka baterija od 5000mAh

Black Shark 3 Pro prvi je uređaj na svijetu koji ima dvostruki sustav baterija sa serijskim punjenjem i paralelnim pražnjenjem. Serijsko punjenje omogućuje super brzo punjenje od 65 W, dok paralelno pražnjenje omogućuje maksimalni kapacitet baterije od 5000 mAh i stabilnije trajanje baterije. Namjenski čipset za punjenje unutar Black Shark 3 Pro učinkovito upravlja raspodjelom snage dvostrukog baterijskog sustava, sa 100% punjenjem postignutim u samo 38 minuta i 50% punjenjem u 12 minuta.

Magneski priključan za punjenje od *18W

Jednostavno za punjenje, jednostavno za igranje

Uređaj se lako može napuniti pomoću jedinstvenog priključka za magnetsko punjenje od 18 W koji se nalazi na stražnjoj strani uređaja. Punjač se magnetski povezuje s telefonom na mjestu koje predstavlja slijepu točku igre, tako da možete nastaviti igrati se s uređajem u vodoravnoj orijentaciji dok punjač povezujete bez ikakvih prekida.

*Ovaj dodatak se prodaje zasebno

5G + Wi-Fi 6 sa dvostrukom „X“ antenom

Nema opravdanja za povlačenje

Black Shark Pro 3 podržava NSA i SA 5G mreže na frekvencijama od 2,5 GHz i 5 GHz, kao i Wi-Fi 6 standard koji je 270% brži od Wi-Fi 5 standarda. „ X ”antena sastoji se od 6 strateški smještenih Wi-Fi žarišnih točaka, koje omogućuju izravan pristup Wi-Fi signalima čak i kad se igrate objema rukama na telefonu. Korištenje dvokanalne veze za povezivanje na 5G i Wi-Fi mreže omogućuje istodobnu, stabilniju povezanost.

Zaslon od 7,1 inča i 2K+

Sjedalo u prvom redu

Neka vas ogromni 7,1-inčni zaslon uvuče u igru ​​koja ugodno pokriva vaše vidno polje zahvaljujući formatu slike koji igru ​​čini realističnijom. Izuzetno visoka razlučivost 3120 * 1440 daje vam jasnoću zbog koje ćete se osjećati kao da ste stvarno dio igre.

Brzina osvježavanja od 90Hz uz MEMC tehnologiju

Glatko kao nikada prije

Uz Black Shark 3 Pro, igra radi uglađenije nego ikad, s brzinom osvježavanja od 90 Hz, smanjujući zamućenje slike pri kretanju. MEMC tehnologija, koja radi zahvaljujući neovisnom čipsetu, podiže video frekvenciju sa 25 Hz na 90 Hz, optimizirajući cijeli vaš video sadržaj tako da se može glatko reproducirati na 90 Hz.

10-bitna boja sa Delta E < 1 preciznošću

Realni prikaz života

Neka vaša igra bude platno ispunjeno bojom zahvaljujući 10-bitnoj boji, prikazujući do 1,07 milijardi tonova boja za postizanje dubokih i bogatih mikrotekstura i slikovitih, složenih svjetlosnih efekata. S vrijednosti Delta E manjom od 1 i JNCD <0,55, slike predstavljaju najrealniji mogući prikaz životnih situacija jer se općenito smatra da ljudsko oko ne može opaziti vrijednost Delta E <1. Igru ćete vidjeti onako kako je dizajner to zamislio.

TrueView zaslon True Hardware DC Dimming tehnologija

Osvjetljenje ugodno oku

Zaslon Black Shark 3 Pro TrueView prilagođava svjetlinu zaslona i temperaturu boje u skladu s vašim okruženjem, pružajući vam dosljednu i ugodnu razinu svjetline.

True Hardware DC Dimming tehnologija zamjenjuje brzo treperenje svjetlosti karakteristično za PWM modulaciju, tako da zaslon stalno svijetli, s podešavanjem pri slabom osvjetljenju. Promjenom načina postizanja slabog osvjetljenja, od svjetlosti koja brzo treperi do stalne svjetlosti koja polako pulsira, vaše su oči zaštićene od isušivanja i umora, što vas čini svježim i spremnim za igrački maraton.

VDE Certificate

Trueview Display

True Hardware DC Dimming

Simetrični stereo zvučnici okrenuti ka prednjoj strani uređaja

Budite u stanju čuti svaki korak

Zahvaljujući prednjim i donjim zvučnicima okrenutim prema naprijed, budite u mogućnosti čuti iz kojeg vam se smjera neprijatelj približava. S apsolutno simetričnim, dvostrukim prednjim zvučnicima moći ćete znati približava li vam se neprijateljski igrač s lijeve ili desne strane. Zvučnici su postavljeni tako da ne morate razmišljati o blokiranju zvuka tijekom igre rukama, pružajući vam apsolutno sveobuhvatan zvučni doživljaj. Vjeran tradiciji igranja, Black Shark 3 Pro ima 3,5 mm priključak za slušalice, što vam omogućuje da stavite slušalice i posvetite se igri.JOYUI 11

(zasnovan na Android 10)

Dizajniran za igre

Zasnovan na Androidu 10, potpuno novi operativni sustav JOYUI 11 kombinira najbolje mobilne performanse i najbolje performanse igraćih uređaja kako bi vam pružio što profesionalnije igračko iskustvo.

JOYUI 11

Dizajniran za igre

Najnoviji Shark Space ima Shark Time, Ludicrous Mode, Gamer Studio i napredni sustav personalizacije, namijenjen svim ozbiljnim igračima.

Sustav trostruke kamere od 64 MP

Snimka za svaki trenutak

Konfiguracija s tri kamere uključuje kameru od 64 MP za kvalitetnije fotografije u svijetlim i mračnim
okruženjima s poboljšanom HDR funkcijom, ultra širokokutnu leću od 13 MP za ultraširokokutni
način snimanja i kameru od 5 MP za fotografije sa efektom zamućenja. Super Night (Super noćni način)
daje sirove RAW slike za najjasnije i najživopisnije noćne snimke.

Kamera od 64 MP za izuzetno jasne snimke

blenda od f/1.8, 1,6 μm 4-u-1 super piksel

Ultraširokokutni objektiv od 13 MP

blenda od f/2.25

Kamera od 5 MP za boke efekat

blenda od f/2.2