Tko smo mi?

Black Shark je vrhunska tvrtka sa najmodernijom tehnologijom igara koja razvija 360-stupanjski ekosustav igara zasnovan na hardveru, softveru i uslugama. Ovaj postupak trenutno provode naši vodeći igraći pametni telefoni. Krajnji cilj nam je pružiti našim obožavateljima međunarodno nenadmašno igračko iskustvo i stvoriti najbolji svijet igara koji će okupiti globalne igrače.

Zašto smo ovdje?

Vjerujemo da je potencijal mobilnih igara neograničen, ali da je industrija ograničena neinspirativnim igraćim telefonima. Savršeni gaming telefon uključuje ne samo snažni hardver, već i vrhunske inovacije, sofisticiranu strukturu i dizajn, sofisticirani softver i uslugu usmjerenu na igrače. U Black Sharku obraćamo pažnju na sve ove aspekte kako bismo, uz najmoćniji gaming telefon na svijetu, stvorili fantastičnu zajednicu igrača.

Vjerujemo da mobilno igranje predstavlja budućnost i da mu treba samo poticaj i podrška pravih ljudi. Budući da predstavljamo prvu svjetsku marku pametnih telefona koja je predstavila tekuće hlađenje za profesionalne performanse, kao i posvećeni čip za obradu slika za postizanje nenadmašnog vizualnog iskustva, u ovu industriju donosimo život uz pomoć inovacija. Radimo na podršci e-sporta, mrežnih igara i streaming zajednica jer vjerujemo da igranje ima nevjerojatnu sposobnost povezivanja ljudi. Ovdje smo da bismo bili dio te revolucije.

Dobrodošli u Rebellion zajednicu.

Istorija brenda

BlackShark About
Novembar 2018.

Globalno predstavljanje Black Shark brenda

Uz savršeni gaming telefon, sve je u moćnom hardveru, najnovijoj inovaciji, moćnoj izradi i dizajnu, uglađenom softveru i iskustvu orijentiranom na igre. Fokusirali smo se na sve ove aspekte ne samo da bismo stvorili najmoćniji gaming telefon na svijetu, već i nevjerojatnu zajednicu igrača.